Birgit Jensen

Senior konsulent

Jeg er ejer af hrplus og har mange års erfaring i organisations-, leder og medarbejderudvikling. Derudover har jeg erhvervet mig stor viden om arbejdsret og administration og jeg har erfaring med at opbygge HR funktioner i små og mellemstore virksomheder.

I 2019 blev jeg nomineret til årets HRpris for min indsats i 2 succesfulde vækstvirksomheder for at sammensætte dygtige teams samt skabe en bæredygtig kultur med stor tilknytning til virksomhederne.

Som person er jeg drevet af at udvikle mennesker og skabe gode rammer for trivsel – fordi jeg tror på, at mennesker er fundamentet for en bæredygtig virksomhed i udvikling og vækst.


I bagagen har jeg en uddannelse som NLP Business Master Practitioner og NLP sales Practitioner. Derudover er jeg uddannet som stressrådgiver, arbejdsmiljørepræsentant og som proceskonsulent.

Min værktøjskasse rummer flere profilværktøjer bl.a. det talent og styrkebaserede værktøj TT38, Situationsbestemt Ledelse, udviklingsværktøjer samt trivsels- og stresshåndteringsværktøjer.

Jeg glæder mig til at samarbejde med jeres virksomhed.

Se HR Prisen

logo

Hørve Enghave 5 ,4534 Hørve​ | Telefon: 41 10 65 70 | E-mail: info@hr-plus.dk | CVR 29457948

37019  | Privatlivspolitik