Udvikling af ledelsesteam

​GSætter jeres ledermøder fokus på udvikling og vækst? Er jeres ledergrupper gode nok til at samarbejde?

Skab et udviklende samarbejde og en mødekultur, der betyder, at I undgår at sidde fast i problemer og begrænsende, endeløse diskussioner.

Læs mere om ledermøder der skaber vækst og udvikling

​Kunne du tænke dig et kort forløb med lederudvikling, der er helt anderledes end alt andet, du har prøvet før, og hvor formålet er at styrke dine sociale ledelseskompetencer? Prøv kræfter med noget nyt - hestene vil gå i hjertet på dig! Og nej, du skal ikke op og ride på dem. Det hele foregår med begge ben på jorden - lige som ledelse!

Læs mere om ledelse

​Det er vigtigt, at sjakbajsen bliver klædt på til rollen som leder og får udviklet de værktøjer, det kræver, for at være en succesfuld sjakbajs. hrplus kan hjælpe jeres sjakbajser med at udvikle evnerne til at skabe effektivtet, optræde som forbilleder samt indgå i velfungerende team.

Læs mere om sjakbajser som team og leder

​Det kan være, du gerne vil have sparring til, hvordan du motiverer medarbejderne, opbygger og gennemfører udviklingssamtaler, håndterer konflikter, ansættelser og afskedigelser eller .... Fælles for dem er, at du kan have brug for grundig og dybdegående sparring.

Læs mere om ledersparring/sparringspartner

Kontakt hrplus​

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Du kan ringe på telefon: 41 10 65 70 eller sende en mail til info@hr-plus.dk.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​hrplus // Sorøvej 64, 4295 Stenlille// Telefon: 41 10 65 70// ​CVR: 29457948 // ​E-mail:​ info@hr-plus.dk