PROFESSIONEL LEDERSPARRING SÆTTER MÅL OG FINDER REDSKABER

​​​Som leder står du tit i situationer, hvor det er en hjælp at have en erfaren person at kunne sparre med

Det kan være, at du gerne vil have sparring til, hvordan du motiverer medarbejderne, opbygger og gennemfører udviklingssamtaler, håndterer konflikter, ansættelser og afskedigelser eller .... Fælles for dem er, at du kan have brug for grundig og dybdegående sparring.

​Personlig sparring er en givende investering

Dine beslutninger har konsekvenser for virksomheden og dens medarbejdere. Du vil gerne tage de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt, ligesom du gerne målrettet vil kunne håndtere de krav, der stilles til dig.

Det kan sætte dig i situationer, hvor du har brug for en professionel sparringspartner, der kan se tingene fra oven og hjælpe dig med både at få overblikket, sætte nye mål og finde anvendelige redskaber.

Personlig Sparring med hrplus er en givende investering, der sparer dig for mange bekymringer, og som hurtigt giver resultater.​

Du får vores meninger uden filter

hrplus har mange års erfaring med ledersparring og kan derfor tilbyde seriøs og professionel sparring, der hjælper dig med at finde løsninger på hverdagens problemer, hvad enten det er medarbejderrelateret eller drejer sig om udvikling af organisationen.

Vi har stor respekt for det enkelte menneske og lægger vægt på, at alle bliver behandlet ordentligt og ligeværdigt, men vi er ikke bange for at sige tingene lige ud. Derfor får vi sat gang i en proces, der får dig videre og længere.

hrplus giver dig kvalificeret med- og modspil, du kan bruge i praksis.​

Vi coacher ikke, vi rådgiver ikke - vi sparrer. Vil du vide mere?

Kontakt proceskonsulent Birgit Jensen på telefon: 41 10 65 70 for at høre mere. Du er også meget velkommen til at sende en mail til info@hr-plus.dk for et uforpligtende møde.

Kontakt hrplus​

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Du kan ringe på telefon: 41 10 65 70 eller sende en mail til info@hr-plus.dk.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​hrplus // Sorøvej 64, 4295 Stenlille// Telefon: 41 10 65 70// ​CVR: 29457948 // ​E-mail:​ info@hr-plus.dk