Ledelsesværktøjer

NLP

​NLP er både en teori om menneskelige relationer og en række værktøjer, der kan lære dig at skabe positive forandringer.

NLP står for Neuro Lingvistisk Programming. Neuro refererer til hjernen, hvordan vi tænker, mens lingvistisk henviser til det sproglige, hvordan vi kommunikerer.

Læs mere om NLP

​SDI går spadestikket dybere end Belbin og andre profilværktøjer. SDI arbejder med dit motiverende værdistystem.

Værktøjet bruges, når du ønsker at fokusere på relationerne i grupper. f.eks. i en ledergruppe, hvor det er nødvendigt at arbejde målrettet med udviklingen. SDI er med til at afklare de relationer, der gør det lettere at påpege det, man bør være opmærksom på under pres.

Læs mere om ledelse

​Det kan være, du gerne vil have sparring til, hvordan du motiverer medarbejderne, opbygger og gennemfører udviklingssamtaler, håndterer konflikter, ansættelser og afskedigelser eller .... Fælles for dem er, at du kan have brug for grundig og dybdegående sparring.

Læs mere om ledersparring/sparringspartner

​Belbin®s teamanalyse (Teampotential®) er et anerkendt koncept udviklet af den engelske Cambridge-psykolog, Dr. Meredith Belbin. Hans mangeårige forskning i menneskelige relationer har især handlet om teams og deres betingelser for succes eller fiasko.

Læs mere om belbin

​Står du indimellem i en situation, hvor du skal formidle rammer og vilkår for projekter eller forandringer, og hvor du har ansvar for implementering med fokus på det positive? Oplever du, at forandringer bliver modtaget med skepsis, og at denne skepsis skaber dagsordenen og kulturen og forhindrer udvikling?

Læs videre om hvordan Appreciative Inguiry kan hjælpe jer

​Opgaver er forskellige, og det er menneskers motivation og evne til at løse dem på også.. Derfor er det sjældent, at én ledelsesstil er den rigtige overfor alle. Situationsbestemt Ledelse®II lærer dig at tilpasse din ledelsesstil til situationen og personens behov.

Læs mere om Situationsbestemt Ledelse® II

Kontakt hrplus​

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Du kan ringe på telefon: 41 10 65 70 eller sende en mail til info@hr-plus.dk.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​hrplus // Sorøvej 64, 4295 Stenlille// Telefon: 41 10 65 70// ​CVR: 29457948 // ​E-mail:​ info@hr-plus.dk